Διαλέγοντας πρακτικά και κατάλληλα ρούχα για τους κρύους μήνες

Για να αισθάνεστε άνετα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, είναι σημαντικό να επιλέξετε τα ρούχα που είναι τόσο πρακτικό και μοντέρνο. Από τη μία πλευρά, θα πρέπει να τα φορούν στην εργασία, το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να φαίνεται επαγγελματική, ανεξάρτητα από την εποχή. Από την άλλη πλευρά, επειδή είναι χειμώνας, τα ρούχα σας πρέπει επίσης να σας προστατεύσει από τα στοιχεία. Για να δείτε τα ενδεχόμενα αυτά, μπορείτε να κρατήσετε τις τρεις ακόλουθες συμβουλές κατά νου, όταν ψωνίζετε για την χειμερινή ντουλάπα σας.

Παπούτσια και Μπότες

Έχοντας δύο διαφορετικά ζευγάρια παπούτσια και μπότες για να επιλέξουν από κατά τη διάρκεια του χειμώνα θα σας βοηθήσει να περιηγηθείτε το κρύο και χιονισμένο καιρικές συνθήκες. Για παράδειγμα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του χιονιού μπότες και μπότες χειμώνα. Χειμερινές μπότες έχουν σχεδιαστεί για να κρατήσει τα πόδια σας ζεστό και άνετο, αν και όχι απαραίτητα ξηρό (σε ένα βαθμό). Χιόνι μπότες, από την άλλη πλευρά, είναι πραγματικά έχουν σχεδιαστεί για να κρατήσει τα πόδια σας ζεστό και ξηρό στο χιονισμένο συνθήκες. Μερικές φορές, το χειμώνα μπότες δεν θα είναι αρκετό αν θα πρέπει να με τα πόδια μέσα από το χιόνι και τον πάγο. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις συνθήκες που προκαλούν γλιστρά και πέφτει και να επιλέξετε τα παπούτσια ή μπότες με καλή πρόσφυση. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι καλύτερο να φορέσει τις μπότες που είναι κατάλληλα για τις καιρικές συνθήκες και εάν είναι απαραίτητο, αλλάξτε σε ένα άλλο ζευγάρι παπούτσια ή μπότες όταν είστε μέσα. Τέλος, μην υποτιμάτε τη σημασία που έχει ένα καλό ζευγάρι κάλτσες. Οι κάλτσες θα βοηθήσουν να κρατήσετε τα πόδια σας ζεστά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ένα σημαντικό ζήτημα, αν θα είναι έξω στο κρύο για λίγο.

Αξεσουάρ

Τα εξαρτήματα μπορούν να εξυπηρετούν δύο σκοπούς το χειμώνα. Πρώτον, ότι είναι μια δήλωση μόδας. Ένα πολύχρωμο κασκόλ, ένα σκούφο ή ένα κομψό ζευγάρι γάντια μπορεί να είναι μοντέρνα και να επιτρέψει σε σας για να εισαγάγει μερικά μοντέρνα στοιχεία στη χειμερινή ντουλάπα σας, χωρίς να ξοδέψετε πολλά. Εξαρτήματα συνήθως κοστίζουν λιγότερο από ό, τι, ας πούμε, ένα χειμώνα σακάκι ή παλτό. Ωστόσο, τα σωστά αξεσουάρ μπορεί επίσης να βοηθήσει να σας κρατήσει ζεστό και toasty. Για παράδειγμα, ένα κασκόλ που δένουν γύρω από το λαιμό σας βοηθά να κρατήσει το κρύο αέρα και το χιόνι μακριά από το πρόσωπο και το λαιμό. Ορισμένα εξαρτήματα, όπως τα πουλόβερ, επίσης, να σας επιτρέψει να: φόρεμα σε στρώματα, αν τα φοράς πάνω από ένα t-shirt και μπλουζάκι. Στρώματα τείνουν να σας κρατήσει θερμότερο και μπορεί να σας κρατήσει από να πάρει το κρύο που σχετίζονται με ασθένειες όπως κρυοπαγήματα και υποθερμία. Έχουν επίσης ένα πλεονέκτημα όταν είστε μέσα, μπορείτε να αρχίσετε να παίρνετε κάποιες στρώσεις του, αν θα πάρει πάρα πολύ ζεστά.

Χαρακτηριστικά Κομμάτια

Μια από τις πραγματικές προκλήσεις που έρχονται με το χειμώνα είναι η ψυχολογική επίδραση που οι γκρίζες και σκοτείνες μέρες λεχουν επάνω σας. Υπό το πρίσμα αυτό, η επένδυση σε μερικά statement κομμάτια, όπως ένα τολμηρό κόκκινο παλτό ή ένα floral ζακέτα μπορεί να δώσει το χειμώνα κουρασμένο καρδιά μια συναισθηματική ώθηση. Ενώ μπορεί να έχει απαγορευτικό κόστος για να αγοράσει πάρα πολλά από αυτά τα κομμάτια, απλά να επενδύει σε ακόμη ένα κομμάτι, όπως ένα ζωηρό χειμωνιάτικο παλτό, μπορεί να κάνει τη διαφορά στη χειμερινή ντουλάπα σας και την ψυχή σας. Επιλέγοντας τα σωστά ρούχα για το χειμώνα απαιτεί ότι έχετε κρατήσει και τα δύο μόδα και το χειμώνα στο μυαλό. Αυτά τα κομμάτια έχουν σχεδιαστεί όχι μόνο για να σας κρατήσει ζεστό και ξηρό κατά τους ψυχρότερους μήνες, αλλά και να επιτρέψει σε σας για να κάνετε ένα επαγγελματικό δήλωση στην εργασία.

Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να ξοδέψετε πολλά χρήματα για τα ρούχα, αν δεν είστε προσεκτικοί. Γιατί να ξοδέψετε χρήματα σε ένα καλό κομμάτι, σαν ένα φωτεινό παλτό, ή να επενδύουν σε διάφορα κομψά αξεσουάρ, όπως κασκόλ ή πολύ γάντια, μπορεί να σας βοηθήσει να παραμένει μοντέρνο και ζεστό ταυτόχρονα.


Αφήστε ένα σχόλιο

Παρακαλούμε σημειώστε , τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευτούν

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.